dissabte, 31 d’agost del 2013

Barack Obama i altres males herbes...

Començo a escriure sabent que segurament la CIA o qualsevol altre bestiola espiarà aquest post com un ram de flors a un La Camarga universal. I me'n alegro.
I em pregunto, com es poden tenir els collons tant grossos per dir coses com "No podem acceptar un món en que dones i nens són gasejats" ?
Això ho diu en Barack Obama, no oblidem Premi Nobel de la Pau i president dels Estats Units (aprofito per comentar que aquests dos títols haurien de ser incompatibles). Aquest home ha permès que durant dos anys (segurament més) a Síria estigués passant el mateix que ara denuncia però en lloc d'armes químiques amb armes convencionals. Armes convencionals fabricades i venudes per tots aquells paisos a qui interessen les guerres però fora dels seu territori. Segurament un dels negocis més fastigosos de l'època moderna.
Aquest senyor, per dir-ho d'alguna manera, si que deu trobar permissible enviar avions no tripulats (és a dir sense cap risc per a ell o els seus soldadets) a matar a qui sigui on sigui. Es veu que això si que ho hem de permetre.
Però és clar, tota la culpa no és d'ell. Els russos i els xinesos també estant en el negoci i per descomptat vetaran qualsevol decisió de l'ONU per a castigar Síria.
És a dir aquí tothom vetlla pel seu hortet.
És una llàstima que en un món immers en una crisi galopant (ep! només per a els pobres), on diuen que no hi ha diners per a quasi res, de cop i volta poden mobilitzar fragates, portaavions i exèrcits d'un dia per l'altre. Poden realitzar atacs nocturns amb una precisió mil·limètrica i en canvi quan hi ha un incendi en un bosc, ens hem d'esperar que es faci de dia per que actuïn els mitjans aeris. Que curiós que la tecnologia no arribi a tot arreu amb la mateixa intensitat.

Tornant a l'inici d'aquest comentari, cada dia esclaten cotxes bomba i altres andròmines sobretot en països recentment envaïts o per l'exèrcit americà o les mal anomenades forces internacionals, moren milers d'innocents i en Barack no s'esgarrifa gens (bé si que s'esgarrifa si li maten algun soldadet). Una gran part del territori africà està en guerra permanent i moren milers d'innocents i en Barack continua sense esgarrifar-se gens.
Ah! Perdó, es que totes aquestes morts no son producte de les armes químiques...Com tampoc no ho son els milers de morts diaris a causa de la fam o de malalties, morts que es podrien evitar amb només una petita part del pressupost militar mundial.

No vull ser negatiu, per tant crec que no cal dir NO a la guerra, estic segur que seria molt més convenient dir SI A LA PAU !!!  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada