dissabte, 3 d’agost del 2013

Inauguració....

A mi no m'agraden les inauguracions, però de la mateixa manera que tot té un final, tot te un principi. Aquest bloc ha nascut per a poder rondinar amb la faixa descordada, és a dir que de ben segur moltes vegades no serà políticament correcte ni amb gaire coneixement de causa (això em sona d'alguna cosa...).
Es rondinarà de política, d'esports, de la vida quotidiana, dels temps,...la idea es rondinar de tot el que sigui rondinable....

El primer tema és deixar clar que aquest bloc no vol aprofitar el rebuf de l'estrena de la segona pel·lícula dels barrufets (en 3D !!! quina collonada per a treure els diners als pobres espectadors...), potser ha estat al contrari, potser els productors del film (coneixedors del llançament del bloc), s'han apressat a estrenar la pel·lícula a corre-cuita.

Jo sóc seguidor dels barrufets des de que van començar a sortir a Cavall Fort, molt abans de que alguna ment recargolada els anomenés "Los pitufos" i en fes una sèrie de dibuixos animats amb unes veus ridícules per a els personatges i unes cançons ridícules a més no poder (potser va ser une de les primeres trapelleries d'en Wert....).
Accepto que abans van ser les schtroumpfs, però com que costa molt de pronunciar, jo em quedo amb els barrufets i el seu meravellós idioma que hauria de ser d'ensenyança obligatòria a totes les escoles. 

I dit això a veure de que sóc capaç de rondinar la setmana que ve, que de temes no en falten.......

  
P.D - Pregunta important : És el barrufet rondinaire una versió moderna de "l'enanitu gruñón" ?

2 comentaris:

  1. No comencem gaire bé. Faig un comentari, m'equivoco, el vull corregir, l'elimino... vaja, sí que comencem bé!

    ResponElimina
  2. Encara hi falta el botó per fer-se seguidor. Quina barrufada de blog!!

    ResponElimina